نام دیگر ایستگاه پمپاژ فاضلاب که می شناسیم، ایستگاه بالابر فاضلاب است که وظیفه انتقال فاضلاب را به مناسب ترین راه ها بر عهده دارد.
عملاً به این فرآیند تخلیه فاضلاب در ایستگاه پمپاژ یا ایستگاه پمپاژ می گویند. در واقع به مجموعه پمپ های موجود در مخزن ذخیره، ایستگاه پمپاژ فاضلاب یا بالابر فاضلاب ایستگاه پمپاژ می گویند.
لازم به ذکر است که این سیستم ها برای انتقال انواع فاضلاب از زمین به بالا طراحی و ساخته شده اند.
ایستگاه های پمپاژ فاضلاب اغلب در مواردی قابل استفاده است که فاضلاب تولیدی نتواند به صورت ثقلی و به کمک نیروی ثقلی فاضلاب را جابجا کند. در این حالت ایستگاه پمپاژ فاضلاب به عنوان یک سیستم کمکی در نظر گرفته می شود.
یک ایستگاه پمپاژ فاضلاب از قطعات بسیار مهمی تشکیل شده است که در ادامه در مورد آن صحبت خواهیم کرد.
محتویات ایستگاه پمپاژ فاضلاب
پمپ فاضلاب: پمپ فاضلاب یکی از مهم ترین و مهم ترین قسمت های ایستگاه پمپاژ فاضلاب است.. زیرا پمپ در این مخزن تعبیه و نصب می شود. در واقع وظیفه اصلی این مخزن ذخیره و ایجاد زمان ذخیره سازی لازم برای پمپاژ می باشد.
مخزن فاضلاب ورودی: مخزن فاضلاب می تواند فاضلاب ورودی را حداکثر تا 2 ساعت ذخیره و نگهداری کند.
لوله های مربوط به لوله: لوله ها و لوله های ایستگاه بالابر فاضلاب به دو قسمت تقسیم می شوند:
برای تصفیه فاضلاب بیمارستان با ارگان گستر تماس بگیرید.
سوپاپ های اگزوز: در واقع سوپاپ های اگزوز کار مکش را انجام می دهند.
شیرهای ورودی: شیرهای ورودی میزان فاضلابی را که به صورت موازی وارد و پمپاژ می شود را کنترل می کنند. دریچه های ورودی مکش نیز نامیده می شوند.
پمپ انتقال و بالابر زباله: این سیستم به نوع زباله بستگی دارد. بسته به نوع فاضلاب می توانید از پمپ های سامپ و پمپ های کفی استفاده کنید. استفاده همزمان از هر دو نوع پمپ به صورت پمپ اصلی و ثانویه توصیه می شود.
پنل کنترل و زنجیره فرمان: یک پنل کنترل هوشمند برای محافظت از توان اصلی پمپ ها و ابزار دقیق برای کنترل عملکرد پمپ ها طراحی شده است. این برد کاملا هوشمند است.
سنسورها و ابزارهای سطح
کنترل پنل و توزیع فرمان
منهول و شیر بازرسی
موتور یا منبع افزایش انرژی سیال