همیشه آنلاین

با ما همیشه آنلاین و به روز باشید.

همیشه آنلاین

با ما همیشه آنلاین و به روز باشید.

طرز تهیه رب آلوچه خانگی غلیظ و بسیار خوشمزه


رب آلو سیاه از آلو سیاه و رب زرد و سبز، آلو زرد و گوجه سبز استفاده می کند. این پای یک غذای خوشمزه برای همه سلیقه هاست.

آلو و آلو از میوه های خوشمزه تابستانی هستند که در پخت و پز به صورت سس، رب، خشک و تازه استفاده می شود. در این مقاله طرز تهیه رب آلو، سس آلو و طرز استفاده از آنها را خواهید آموخت. رب آلو همان لواش آلو خشک نشده است. رنگ رب بسته به رنگ آلویی که در تهیه آن استفاده شده است سبز، زرد یا قرمز است.

طرز تهیه رب آلو
برگ ها و ساقه های آلوی قرمز یا طلایی را که کاملا رسیده و نرم هستند جدا کرده و خوب بشویید.

در تابه ای بدون آب یا نصف لیوان آب حرارت دهید تا بترکند. اگر پیاز پر شد نیازی به آب نیست.

حرارت را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس از صافی رد کنید و تا حد امکان تمام گوشت آلوها را بگیرید.

هسته و پوست باقی مانده را دور بریزید.

پوست آلو و تفاله آن را حرارت دهید تا غلظتی شبیه به رب گوجه فرنگی پیدا کند.

مدام هم بزنید و مراقب باشید که نچسبد. برای جلوگیری از کپک زدن حتما آب را به خوبی تخلیه کنید.

کف را جدا کرده و دور بریزید.

در آخر مقداری نمک و روغن اضافه کنید. مراقب باشید که خمیر زیاد پخته نشود.

اگر خیلی ترش بود و دوست ندارید کمی شکر اضافه کنید.

برای نگهداری طولانی مدت باید آب آن را کاملاً تخلیه و خمیر را سفت کرد وگرنه کپک می زند.

بعد از پخت مواظب باشید نسوزد چون پاستا داغ بیرون می آید. بهتر است مواد شوینده را در قابلمه بگذارید.

وقتی کاملا خنک شد، رب را در شیشه های تمیز و استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد