همیشه آنلاین

با ما همیشه آنلاین و به روز باشید.

همیشه آنلاین

با ما همیشه آنلاین و به روز باشید.

طرز تهیه ترشی مخلوط + نکات مهم


انواع ترشی ها به عنوان یک چاشنی لذیذ با غذاهای مختلف همراه می شود و طعمی عالی و لذیذ را برای ما ایجاد می کند.

اگر به ترشی های مختلف علاقه دارید، در اینجا طرز تهیه ترشی مخلوط را به شما آموزش می دهیم و می توانید طرز تهیه آن را در آشپزخانه منزل خود دنبال کنید.

ترشی مخلوط

ترشی نور با بادمجان و سایر سبزیجات و گیاهان دارویی. یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست و با غذاهای مختلف سرو می شود.

مواد مخلوط ماریناد

مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط به شرح زیر است: فروش عمده ترشی لیته در سایت seyfikar.com


مواد خام

مقدار مورد نیاز

پاسیو

یک کیلوگرم

هویج

3 بزرگ

فلفل

تعداد کمی

ترخون خشک

دادگاه

منتی سیچ

یک قاشق چای خوری

نمک خشک

یک قاشق چایخوری

ترمز

یک قاشق غذا خوری

جلد

10 قرص

فلفل تند

2 عدد

الکل

لیتر

گرام

قاشق

انجیلیکا

تخت چای

گشنیز iri foda

یک قاشق چای خوری

مراحل تهیه ترشی مخلوط

برای تهیه بهترین ترشی مخلوط مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: ابتدا باید بادمجان ها را بشویید و بشویید. هر بادمجان را به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله دوم: در مرحله بعد هویج ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس هر شلغم را به شکل بسیار ظریف و گرانبهایی برش دهید.

مرحله سوم: فلفل و چیلی را بشویید و ریز خرد کنید.

مرحله 4: هر حبه سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

مرحله پنجم: حالا این ادویه ها را در ظرف مناسبی بریزید و روی آتش بگذارید. دما باید معتدل باشد تا مواد به خوبی در آب بپزند.

مرحله ششم: بعد از بیرون آوردن مواد، زمان آن است که ادویه ها و سبزیجات خشک را به آرامی اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم: در نهایت سرکه را به محتویات کاسه اضافه کنید و هم بزنید. سپس صبر کنید تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و غلظت مواد لازم به دست آید.

مرحله هشتم: بعد از اینکه آب قابلمه تبخیر شد، آن را از روی گاز داغ خارج کرده و در جای خشک و خنک (خارج از یخچال) قرار دهید تا دمای آن پایین بیاید.

مرحله نهم: در مرحله آخر نمک را داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید. اکنون می توانید ظرف آب نمک را برای ماندگاری بیشتر در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ترشی مخلوط

برای تهیه بهترین ترشی مخلوط به نکات زیر توجه کنید:

برخی از بادمجان ها طعم تلخی دارند. توصیه می کنیم قبل از برش بادمجان را بچشید تا طعم آن تلخ نشود. اگر بادمجان را تلخ می دانید، حتما آن را کنار بگذارید و از انواع غیر تلخ برای تهیه این ترشی استفاده کنید.

از بادمجان های بزرگ با تخم مرغ زیاد استفاده کنید. این تخم مرغ شور بسیار خوشمزه و جالب است.

اگر طعم تند را دوست دارید، می توانید با اضافه کردن کمی فلفل قرمز یا بیشتر مواد چیلی، یک عکس سبک تند درست کنید.

مواد اولیه با کیفیت بالا برای تهیه نمک های مخلوط

توجه داشته باشید که در تهیه این ترشی خوشمزه استفاده از با کیفیت ترین مواد بسیار مهم است.

سبزیجات و میوه های مورد نیاز برای تهیه این میوه را می توانید از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ به صورت آنلاین سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.

به این ترتیب، برای خرید این محصولات باکیفیت و دست چین نیازی به صرف زمان و بازدید از خود نخواهید داشت.

چه نکات دیگری را می دانید که در اینجا ذکر نشده است؟ نظرات و تجربیات خود را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران وب سایت در میان بگذارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد