همیشه آنلاین

با ما همیشه آنلاین و به روز باشید.

همیشه آنلاین

با ما همیشه آنلاین و به روز باشید.

طراحی وب چیست؟ آشنا به طراحی سایت از صفر تا صد


طراحی وب رشته ای است که ظاهر و محتوای یک وب سایت را با استفاده از ابزارها و تکنیک های خاص طراحی و پیاده سازی می کند و اطلاعات مربوط به یک برند را منعکس می کند. در واقع طراحی وب سایت فرآیندی است که شامل برنامه ریزی و ساختن عناصر وب سایت از ساختار و چیدمان گرفته تا تصاویر، رنگ ها، فونت ها و گرافیک می باشد.

طراحی وب شامل چندین مؤلفه است که با هم کار می کنند تا تجربه نهایی وب سایت را برای کاربر ایجاد کنند. از مهمترین این حوزه ها می توان به طراحی گرافیک، طراحی تجربه کاربری (UX)، طراحی رابط (UI)، بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) و تولید محتوا اشاره کرد. هر یک از این عناصر نحوه ظاهر و رفتار یک وب سایت در دستگاه های مختلف را تعیین می کند. حال باید بررسی کنیم که نقش هر یک از این عناصر در طراحی سایت چیست؟ برای سفارش طراحی سایت تا انتها با ما همراه باشید.

صرف نظر از اینکه در حال طراحی وب سایت و تلفن همراه هستید یا صرفاً برای صفحات وب محتوا ایجاد می کنید، ترکیب دو حوزه "ظاهر" و "طراحی" یک عامل مهم است.

طراحی سایت دارای بخش های مختلفی است که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم:

طراحی سایت گرافیکی چیست؟

طراحی گرافیکی وب سایت نوعی طراحی وب است که برای ایجاد تصاویر وب سایت استفاده می شود. طراحی گرافیکی شامل تمام عناصر گرافیکی یک وب سایت مانند رنگ ها، فونت ها و طراحی کلی صفحات می باشد. در واقع مهمترین وظیفه در فرآیند طراحی گرافیکی، تبدیل هویت برند به طراحی وب سایت است. در نهایت، بازدیدکنندگان باید با وب سایت ارتباط برقرار کنند و صفحه وب سایت را به عنوان بخشی از تجارت بپذیرند.

طراحی UI چیست؟

بخشی دیگر از طراحی وب سایت به طراحی رابط کاربری آن اشاره دارد طراحی رابط نه تنها در طراحی وب سایت های سنتی، بلکه در طراحی اپلیکیشن های موبایل، بازی ها، نرم افزارهای کامپیوتری و سایر محصولات نیز مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی سایت در اراک

در واقع یک رابط چیزی است که به عنوان یک واسطه بین کاربر و سیستم عمل می کند. ایده اصلی این بخش از طراحی وب، ارائه یک رابط کاربری ساده و شهودی است که با ویژگی های مخاطب هدف مطابقت داشته باشد.

طراحی تجربه کاربری وب سایت یا UX چیست؟

ظاهر یک وب سایت ایجاد شده باید تجربه کاربری خوبی را برای بازدیدکنندگان فراهم کند. زیرا در غیر این صورت، مخاطبان شما زمان بسیار کمی را در سایت شما صرف خواهند کرد. یک متخصص طراحی وب مسئول درک نیازهای کاربر و ایجاد یک تجربه کاربری ارزشمند بر اساس آنها است. مهم است که هنگام تعامل با برند خود به هر شکل، لحظه ای مثبت برای مخاطبان خود ایجاد کنید.

طراحی سایت سئو چیست؟

بهینه سازی موتورهای جستجو، که اغلب به عنوان سئو شناخته می شود، یکی دیگر از نکات مهم در طراحی سایت است، پس از بهینه سازی موتورهای جستجو، گوگل محتوای شما را به درستی نمایش می دهد.

در حالی که برخی از جنبه های سئو به نوشتن محتوا مربوط می شود، طراحی وب سایت نقش مهمی در اطمینان از صحت کد وب سایت، عملکرد وب سایت و تجربه کاربری دارد. همه این عوامل در تعیین رتبه وب سایت در گوگل مهم هستند.

تفاوت بین یک طراح وب و یک توسعه دهنده وب چیست؟

یک طراح وب ایده های شما را می گیرد و آنها را به یک ماکت تبدیل می کند. به این ترتیب مشخص می کند که وب سایت شما چه ویژگی هایی خواهد داشت. در نتیجه می توان گفت که یک طراح وب سایت مسئولیت بخش خلاقانه طراحی وب سایت را بر عهده دارد.

اما یک توسعه دهنده وب، که گاهی اوقات برنامه نویس یا کدنویس نامیده می شود، یک الگوی اولیه ایجاد شده توسط یک طراح وب را می گیرد و آن را به زبان تولیدی ترجمه می کند. مدل طراحی را می توان در محیط وب یافت.

یک طراح وب چه کاری انجام می دهد؟

همانطور که گفته شد، طراحی وب سایت اهداف یک سایت یا صفحه وب را مشخص می کند و دسترسی همه کاربران بالقوه را ارتقا می دهد. این فرآیند شامل سازماندهی محتوا و تصاویر در صفحات خاص، یکپارچه سازی برنامه ها و سایر عناصر تعاملی است. حرفه ای هایی که این فرآیند را انجام می دهند طراح وب نامیده می شوند و کار آنها شامل وظایف زیر است:

یک فونت آسان برای خواندن انتخاب کنید

یک طرح رنگی جذاب انتخاب کنید که خواندن فونت را آسان کند.

با انتخاب رنگ ها، فونت ها و طرح ها علامت خود را مشخص کنید

یک نقشه ساختار سایت برای تعیین محل مناسب تصاویر، آرم ها، متن ها، فیلم ها، برنامه ها و موارد دیگر ایجاد کنید.

از زبان های برنامه نویسی مانند HTML و CSS برای ایجاد صفحه آرایی، طرح بندی و استایل استفاده می کند.

ایجاد نسخه های بهینه از صفحات وب و صفحات برای مشاهده دسکتاپ و موبایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد